De wereld van KKB – Harry vertelt

Deel dit bericht

“Er wordt veel geouwehoerd en veel gein gemaakt, ook op de werkvloer. We gaan goed met elkaar om en er heerst een goede werksfeer”, zo vertelt Harry Dijkerman. Harry werkt al 23 jaar bij KKB en deelt graag zijn ervaringen over hoe het is om bij dit bedrijf te werken.

Het werk van een KKB metaaldraaier
“Ik ben draaier, een metaaldraaier om precies te zijn. Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Ik maak van alles, van assen tot producten waar astappen in gedraaid moeten worden. Ik meet lagenmaten in een product of herstel producten naar hun originele staat. Ik kan zeggen dat mijn werk erg gevarieerd is. Soms werk ik aan meerdere producten op één dag, maar soms ben ik ook de hele dag bezig met één groot product.”

Van tekening tot realiteit
“Wat werken bij KKB zo bijzonder maakt, is dat ik dingen maak vanaf een tekening. Ik zie het hele proces, vanaf het begin van een werkstuk tot aan de oplevering. Het geeft me voldoening om iets moois en unieks te creëren, helemaal zelf. Voor mij geldt: hoe ingewikkelder de uitdaging, hoe leuker en interessanter het wordt.”

De kracht van samenwerking
“Een baan is voor mij pas compleet als ik veel verschillende werkzaamheden kan verrichten en plezier heb in wat ik doe. Maar het allerbelangrijkste zijn mijn collega’s. Zij maken het werken hier echt speciaal. Je brengt uiteindelijk zo’n 90% van je tijd met hen door en samen maken we het werk tot een succes.” 

Een persoonlijke reis
“Mijn loopbaan bij KKB is voor mij heel bijzonder, omdat ik mezelf enorm heb ontwikkeld. Als ik terugkijk naar 23 jaar geleden en zie waar ik nu sta, dan ben ik trots op mijn groei en wat ik heb bereikt.”

Meer lezen van KKB?

Blogs

De wereld van KKB – Harry vertelt

“Er wordt veel geouwehoerd en veel gein gemaakt, ook op de werkvloer. We gaan goed met elkaar om en er heerst een goede werksfeer”, zo vertelt Harry Dijkerman. Harry werkt al 23 jaar bij KKB en deelt graag zijn ervaringen over hoe het is om bij dit bedrijf te werken. Het werk van een KKB metaaldraaier“Ik ben draaier, een metaaldraaier om precies te zijn. Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Ik maak van alles, van assen tot

Lees meer »
Blogs

Het ondernemerschap in de techniek – Eric Jongetjes

Vandaag gaan we een kijkje nemen in de opwindende wereld van techniek en ondernemerschap met niemand minder dan Eric Jongetjes. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van de magie van techniek? Het vermogen om iets te creëren uit het niets, om je eigen weg te banen als ondernemer – het is gewoonweg fascinerend. Dus, pak een kop koffie, leun achterover en ontdek met ons mee hoe Eric zijn passie voor techniek combineert

Lees meer »

De wereld van KKB – Harry vertelt