Ons specialisme

Wat wij maken

Wat kan KKB maken?

Bij KKB zijn we gespecialiseerd in het fabriceren van machineonderdelen, componenten en producten voor verschillende industrieën. Om een indruk te krijgen van wat wij zoal maken, verwijzen wij je naar de fotogalerij hieronder. Ons moderne machinepark bestaat een combinatie van CNC en conventionele draai- en freesmachines. Hiermee zijn we in staat om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren. Wij voldoen graag aan jouw wensen via van tevoren bepaalde specificaties (STEP-file of PDF). Onze kracht ligt in enkelstuks, kleine series of product(en) op maat.

Bij KKB houden we de levertijden graag kort en overzichtelijk. Daarom heeft KKB meer machines dan personeel én ieder lid van het KKB-team in staat is om meerdere machines tegelijk te bedienen. Zo is er altijd wel een machine beschikbaar om jouw (acute) probleem op korte termijn op te lossen. Soms zelfs terwijl je wacht!

Ons team van vakbekwame en ervaren medewerkers heeft kennis van diverse materialen en bewerkingstechnieken. Hierdoor kunnen we alle materialen verspanen, waaronder staal, aluminium, messing, koper en kunststoffen. Ook bieden we verschillende nabewerkingen aan, zoals anodiseren, harden, verzinken, chemische zwarten, verchromen en vernikkelen.

Kortom, KKB is jouw betrouwbare partner voor verspaning. Wij zijn altijd bereid om met je mee te denken en te kijken naar wat het beste past bij jouw specifieke behoeften. Wil je meer weten over onze producten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd voor je klaar om je verder te helpen.

Logo KKB

Producten

Bekijk hier een aantal van onze producten.