Werken bij KKB

Vacatures

Onze vacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar een CNC Draaier en een leerling draaier en/of frezer. Meer weten? Laat onderaan de pagina achter hoe wij jou kunnen bereiken.

Blogs

CNC Draaier

Vanuit jouw ervaring ga je bij ons aan de slag met de verspaningen, waarbij je zelf alle verantwoordelijkheid krijgt.

Leerling Draaier/Frezer

Leer bij ons alle kneepjes van het vak en word begeleid door echt vakmensen binnen een klein team!

Benieuwd hoe het is om bij KKB te werken? Houd dan onze socials in de gaten of bekijk de beelden hieronder!

Werken bij KKB is een feest!

Wij laten jou graag meer zien!

Werken bij KKB

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de kunststof- en metaalbewerking? Dan is Klein Klouwenberg Boon het juiste bedrijf voor jou! Wij zijn een bedrijf met een lange geschiedenis in Deventer en zijn gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitsproducten.

Bij KKB staat vakmanschap hoog in het vaandel. Het zit in ons DNA om vakmensen op te leiden en we hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je krijgt bij ons dan ook volop de kans om jouw kennis en vaardigheden te ontwikkelen. 

Onze modern ingerichte werkplaats biedt de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technieken en CNC-machines. Ook investeren wij continu in het verbeteren van onze productieprocessen en het verduurzamen van onze bedrijfsvoering.

Persoonlijk

Bij KKB krijg je de aandacht die je verdient.

Bij ons ben je geen nummer, maar een mens. Jij krijgt hier de ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je kunt en waar jouw ambities liggen. Je wordt op dezelfde manier als ieder ander behandeld met gelijke kansen voor iedereen!

Leerbedrijf

Wij leiden je op tot een échte vakman!


Bij KKB sta je nooit stil, omdat wij je steeds weer opnieuw zullen uitdagen en de ontwikkelingen in de technische wereld elkaar snel opvolgen. Zo word jij geprikkeld om alles uit jezelf te halen en de vakman te worden waar je trots op kunt zijn!

Team KKB

Het KKB-team bestaat uit een gezellig team van leerlingen tot jarenlang ervaren vakmensen.

Iedereen leert van elkaar. Communicatie, samenwerking, vertrouwen en niet te vergeten plezier, spelen een grote rol binnen ons team. Samen staan we sterker en zijn wij tot grootste prestaties in staat!

Solliciteren bij KKB?

Open sollicitatie?

Solliciteren bij KKB kan gemakkelijk via de telefoon, de e-mail of dit contactformulier. 

Vertel ons meer over jouw skills, ervaringen en motivatie. Heb je een CV? Stuur deze dan gelijk mee. 

Contactinformatie

Telefoon

0570 61 28 57

E-mail

info@kkb.nl