Blogs

lees onze

Lees hier alles wat speelt

In deze blogs lees je alle ins en outs over de maakindustrie en de rol die KKB hierin speelt. We vertellen bijvoorbeeld meer over hoe KKB werkt, maar ook over de trends waarin we op inspelen om jou de beste diensten te leveren.

Bij KKB zijn we gepassioneerd door de maakindustrie, en we zijn er trots op dat we een belangrijke rol spelen in deze branche. Onze blogs zijn de plek waar we onze kennis en inzichten delen, zodat jij volledig op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld van de maakindustrie en hoe KKB daarin een verschil maakt. Daarnaast vertellen we je ook graag meer over KKB zelf, hoe gaat het in z’n gang bij KKB? Wat zijn de levertijden bij KKB? Wat is er allemaal mogelijk bij KKB?

Wat kun je verwachten?

De blogs bieden een diepgaand inzicht in verschillende aspecten van de maakindustrie. We nemen je mee in onze wereld en laten je zien hoe KKB werkt en welke trends we volgen om jou de beste diensten te kunnen bieden. Maar dat is niet alles. We begrijpen dat je wellicht vragen hebt over KKB en hoe we te werk gaan. Daarom willen we jou ook de mogelijkheid bieden om vragen te stellen, waar dat dan ook over mag gaan.

Heb je meer vragen over KKB, onze diensten, of de maakindustrie in het algemeen? Dan moedigen we je aan om contact met ons op te nemen, want we staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en met je in gesprek te gaan. Ten slotte helpen jouw feedback en nieuwsgierigheid ons om te groeien en te blijven excelleren in wat we doen.

Blogs

Vakmanschap bij KKB ~ Eric vertelt

“Bij ons vertaalt vakmanschap zich in drie belangrijke pijlers: vakkennis, oplossend vermogen en het goed kunnen omgaan met machines en de problemen die daarbij komen kijken.” Probleemoplossend

Lees »

Social Media

Wekelijks op de hoogte gehouden worden? Bekijk dan onze social media!