Een lange en succesvolle samenwerking met KKB – Klantverhaal TechNikkels

Deel dit bericht

Heb je twijfels om samen te werken met KKB of weet je nog niet genoeg wat KKB kan betekenen voor jou als bedrijf? Dan vertellen we je dat graag door middel van een klantverhaal in samenwerking met Henk Nikkels van TechNikkels. Inmiddels al tientallen jaren dat we samen werken en met nog steeds veel succes en plezier.

 

TechNikkels in een notendop

TechNikkels is gespecialiseerd in het ontwerpen van verpakkingslijnen voor bedrijven die een breed scala aan producten afvullen in flesjes, potjes en jerrycans. Deze bedrijven staan vaak voor de uitdaging om hun afvullijnen regelmatig om te stellen. Wat TechNikkels onderscheidt, is hun visie van jaren geleden: het creëren van verpakkingslijnen waarbij alle machines afkomstig zijn van één fabrikant, waardoor ze hun klanten niet alleen van machines voorzien, maar ook van de bijbehorende service.

 

Een Sterke Samenwerking met KKB

De samenwerking tussen TechNikkels en KKB bestaat al geruime tijd, en wat deze samenwerking echt succesvol maakt, is het begrip dat beide partijen voor elkaar hebben. KKB begrijpt nauwkeurig wat TechNikkels doet, waardoor ze snel kunnen inspelen op de behoeften van het bedrijf. Leveringen verlopen altijd vlekkeloos en zonder onnodige complicaties, precies zoals we verwachten en nodig hebben.

 

De Kracht van de Samenwerking

Naast het feit dat KKB een essentiële leverancier is voor TechNikkels, worden ze ook gewaardeerd vanwege hun proactieve benadering. Ze denken graag mee over hoe producten efficiënter en kosteneffectiever kunnen worden ontworpen. Hierbij komt ook hun diepgaande kennis van productieprocessen om de hoek kijken, waarbij ze TechNikkels’ engineers ondersteunen in het optimaliseren van ontwerpen. Dit partnerschap gaat verder dan alleen leveringen; af en toe komt een team van KKB zelfs langs om te helpen bij het ontwerpen en tekenen van nieuwe producten. Deze wisselwerking van expertise tussen KKB en TechNikkels is van onschatbare waarde en versterkt de samenwerking tussen beide bedrijven. Het is duidelijk dat KKB zich inzet om niet alleen te leveren, maar ook om te innoveren en te optimaliseren, wat TechNikkels in staat stelt om hun klanten nog beter van dienst te zijn.

Meer lezen van KKB?

Blogs

De wereld van KKB – Harry vertelt

“Er wordt veel geouwehoerd en veel gein gemaakt, ook op de werkvloer. We gaan goed met elkaar om en er heerst een goede werksfeer”, zo vertelt Harry Dijkerman. Harry werkt al 23 jaar bij KKB en deelt graag zijn ervaringen over hoe het is om bij dit bedrijf te werken. Het werk van een KKB metaaldraaier“Ik ben draaier, een metaaldraaier om precies te zijn. Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Ik maak van alles, van assen tot

Lees meer »
Blogs

Het ondernemerschap in de techniek – Eric Jongetjes

Vandaag gaan we een kijkje nemen in de opwindende wereld van techniek en ondernemerschap met niemand minder dan Eric Jongetjes. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van de magie van techniek? Het vermogen om iets te creëren uit het niets, om je eigen weg te banen als ondernemer – het is gewoonweg fascinerend. Dus, pak een kop koffie, leun achterover en ontdek met ons mee hoe Eric zijn passie voor techniek combineert

Lees meer »

Een lange en succesvolle samenwerking met KKB – Klantverhaal TechNikkels